Начало/Вендинг машини
  • Вендинг автомат за закуски и безалкохолни напитки Bianchi BVM 671

  • Вендинг автомат за кафе и топли напитки Bianchi BVM-952

  • Вендинг автомат за кафе и топли напитки BVM 921

  • Комбиниран вендинг автомат 921 + 636