шоколад

Представяме ви серия от висококачествени италиански кремове, създадени от нашите партньори от ICAM Italy .Изключително подходящи за направата на ганаш, различни пълнежи на кексове, кроасани, глазури на торти и сладоледи.

Крем шамфъстък

Kрем  шамфъстък с характерен вкус на плода, с деликатни нотки на бял шоколад. Мека текстура, лъскав и ярък външен вид. Може да се използва както чист, така и с добавено  какаово масло или бял шоколад, за да му се придаде повече структура. Препоръчителен за употреба в ганаши, пълнежи, кремове, мусове и глазури. Без палмова мазнина. 15% паста от шамфъстък.

Крем шоколад с лешник

Крем с вкус на лешник, с пластична структура и лъскав външен вид. Съдържа  6% лешникова паста, 7% нискомаслено какао на прах и 7% млечно вещество. Като пълнеж, който да се използва в чист вид или да се добави шоколад, за да му се придаде по-голяма структура. Подходящ за добавка или топинг.  Перфектен за пълнене на кроасани, торти  и овкусяване в комбинация с кремове. В салона за сладолед ,може да се използва за глазура и овкусяване.

Крем тъмен шоколад

Крем тъмен шоколад с висока мекота и разливност, с подчертан вкус на черен шоколад. Не съдържа хидрогенирани мазнини. Подходящ за  декорации, глазури, фарситури. Препоръчителна температура за използване: за глазиране около 32°/33°C.Гладката текстура и блясъка му го правят перфектен за глазиране на шоколадови торти -Сахер, Панетоне и др. Подходящ и като придружаващ топинг в различни десерти и кремове. Идеален за глазура на сладолед и семифредо.

 Крем бял шоколад

Бял основен крем с компактна, но топяща се консистенция, мек при разрязване. Вкус на мляко, което се поддава добре на овкусяване с аромати. Препоръчителни температури за използване: за глазиране около 32°/33°C; за разбиване около 22°C. Идеален като пълнеж, който да се използва самостоятелно или с добавка шоколад, за да му се придаде повече структура. Широка гама от приложения: пълнеж, добавяне на овкусители, маслен крем, меренги, глазура, декорации, глазиране на торти, сладкиши.

About the author : Unigel

Related posts

Popular products

Product categories