Сладоледи
Машини за крем сладолед и шейк Машини за производство на занаятчийски и индустриален сладолед ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ ЗА СКРЕЖИНА HAPPY PUPPY OT NATFOOD MEC3 Италиански продукти за сладолед и сладкарство ICAM ШОКОЛАД И КАКАО NAPPI ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ ЗА СЛАДОЛЕД И СЛАДКАРСТВО JABEX ПОЛСКИ ПРОДУКТИ ЗА ГОФРЕТИ, ПАЛАЧИНКИ, ТОПИТГИ И КРЕМ СЛАДОЛЕД NATFOOD - ГОРЕЩ ШОКОЛАДМЕС3 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БАРНАТУРАЛНА ВАНИЛИЯКАК ДА ПРИГОТВИМ СВОЯ СЛАДОЛЕД
Новини
12.11.2019 г.

БИО ШОКОЛАД ОТ ЮНИЖЕЛ

При нас вече може да намери...
12.11.2019 г.

Био шоколад в Юнижел

Предлагаме премиум био шоколад
01.05.2019 г.

Смес за гофрети

Италианска смес за гофрети ...
Всички новини »
Вендинг машини

        

За контакти:
1756 София, кв. Дървеница, 

бул. “Андрей Ляпчев” 9,
“Юнижел Център”
Тел.: (02) 91 970; 0884 01 54 47
e-mail: univending@unigelbg.com

 

 

          UNIVENDING е част от фирма „Юнижел”ООД -подразделение, което се специализира в инсталиране на последно поколение вендинг автомати, съобразени с всички пазарни потребности, в съчетание с иновативни технологии и атрактивен дизайн на италианската компания Bianchi Vending Group.

         Всички автомати са снабдени с пълна гама от платежни системи, които позволяват работа с монети и банкноти, както и с модерните cashless системи и връщат ресто. Всички модели позволяват директно свързване към ВиК мрежата, както и използването на автономен резервоар. Ние предоставяме различни категории автомати: за топли напитки, за студени напитки и за пакетирани храни. За по-голям комфорт на клиента се инсталират комбинирани модели за едновременен достъп до различните групи продукти.

            UNIVENDING предлага висококачествени продукти на реномирани производители, придружени с необходимите сертификати, високо ниво на обслужване и безкомпромисно качество.Инсталирането, обслужването и поддръжката на машините се извършва от нашия квалифициран персонал, за да удовлетворим нуждите Ви и гарантираме безпроблемната работа на оборудването.

          Богатата материално – техническа база и натрупаният опит, са предпоставка за изпълняване на дейности с много високо качество, кореспондиращо с европейските стандарти.