Сладоледи
Машини за крем сладолед и шейк Машини за производство на занаятчийски и индустриален сладолед ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ ЗА СКРЕЖИНА HAPPY PUPPY OT NATFOOD MEC3 Италиански продукти за сладолед и сладкарство ICAM ШОКОЛАД И КАКАО NAPPI ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ ЗА СЛАДОЛЕД И СЛАДКАРСТВО JABEX ПОЛСКИ ПРОДУКТИ ЗА ГОФРЕТИ, ПАЛАЧИНКИ, ТОПИТГИ И КРЕМ СЛАДОЛЕД ГОРЕЩ ШОКОЛАДМЕС3 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БАР Силиконови форми НАТУРАЛНА ВАНИЛИЯКАК ДА ПРИГОТВИМ СВОЯ СЛАДОЛЕД
Новини
07.01.2021 г.

Горещ шоколад

Премиум италиански горещ шоколад
06.01.2021 г.

Гофретник за бъбъл гофрети

Нов гофретник
30.11.2020 г.

Kitchenaid

Коледно намаление
Всички новини »
За нас

Офис и изложбена зала:
1756 София, кв. Дървеница,
бул. “Андрей Ляпчев” 9,
“Юнижел Център”
Тел.: (02) 91 970
e-mail: office@unigelbg.com

История

"ЮНИЖЕЛ" ООД е основана през 1992 година. Фирмата разполага с модерен офис, изложбена зала, сервизна база и складове на обща разгърната площ от 1800 m2. Като първа фирма, създадена в хранително-вкусовия бранш и натрупала опит през повече от 25-годишното си съществуване, ЮНИЖЕЛ ООД постигна лидерска позиция на местния пазар като сериозен доставчик на пълната гама от професионално оборудване за ресторанти, заведения за бързо хранене, пицарии, сладкарници, кафенета, сладоледени салони, цехове за производство на сладолед, хляб, италианска паста, кроасани, супермаркети и др.

ЮНИЖЕЛ ООД е изключителен представител за България на следните водещи Американски и Европейски производители:

TAYLOR Company и FRYMASTER / DEAN – партньори на Mc`Donalds, KFC, Burger King, HESBurger

 • www.taylor-company.com – машини за крем сладолед и шейк, контактни грилове

 • www.frymaster.com – високотехнологични фритюрници с голям капацитет, предназначени за работа 24 часа без прекъсване и филтриращи системи

LINCOLN – партньори на PIZZA HUT

 • www.lincolnfp.com – конвеърни фурни за пици с висока производителност

MEC 3 S.r.l.

 • www.mec3.com - – италиански продукти за производство на сладолед

 

Търговска дейност:

 

Търговската дейност на фирмата ни се изразява в проектиране, технологичен дизайн и доставка на професионално оборудване за модерно хранително производство, както и демонстрации и обучение на персонал. Разполагаме с квалифицирани специалисти, които винаги са на разположение за безплатни съвети и консултации. Фирма ЮНИЖЕЛ ООД осигурява цялостно проектиране и изготвяне на технологичен проект на съответния обект, съобразен с предназначението и капацитета, както и с конкретните изисквания на инвеститора.

 

Направления:

 • Професионално кухненско оборудване на ток или газ - готварски печки, скари, грилове, фритюрници, подгреватели за храна, конвектомати, парни казани, котлони и др. Съдомиялни, неутрално и хладилно оборудване

 • Машини за първоначална обработка на храните - зеленчукорезачки, картофобелачки, колбасорезачки, кутери, месомелачки, коландри и т.н

 • Професионално барово оборудване - кафе-машини, кафемелачки, сокоизстисквачки, шейкъри, машини за фрапе, сметана, миксери, топли, студени и неутрални витрини, чашомиялни, ледогенератори и др.

 • Оборудване за заведения за бързо хранене от тип "TAKE AWAY" - фритюрници, контакт-грилове, отоплители за изпържени картофи, отоплители за готови сандвичи, грилове за пилета, машини за крем сладолед и млечен шейк, подноси и т.н.

 • Комплексно оборудване на пицарии - спирални миксери, преси за тесто, фурни - стандартни и конвейерни, машини за италианска паста, бен-марита, салатени барове, табли, тави и др.

 • Оборудване за хлебопроизводство и сладкарство - спирални и планетарни миксери, делители, окръглители, оформители, ламинатори, камери за втасване, фурни, конвектомати, тави и др.

 • Машини и съоръжения за производство и предлагане на италиански сладолед - пастьоризатори, хомогенизатори, фризери, витрини, дизайн и обзавеждане на сладоледен салон, тип "Gelateria"

 • Автоматични и полуавтоматични линии за производство на сладолед - машини за пасторьоризацияя, хомогенизация, непрекъснати фризери, впръскване на плодове, опаковане в рогчета и чашки. Тунел за производство на екструдиран и неекструдиран сладолед: ескимо, рогче с топка, сладоледени сандвичи и торти

 • Търговия на едро и дребно с материали и аксесоари за производство на мек и твърд сладолед и сладкарство - стабилизатори, набухватели, прахообразни овкусители, натурални млечни и плодови пасти, бази, заливки, фарситури. Аксесоари за сладкарство - пошове, накрайници, форми за петифури, ножове, шаблони, силиконови форми и др.

   

Изложбена зала:

 • Постоянно изложение на оборудването и материалите.

 • Тестова кухня за организиране на безплатни демонстрации.

 • Редовни посещения на представители на производителите за обучение на търговския отдел, демонстрации и информация за новостите в хранителния бранш.

 • Демонстрации и коктейли, организирани по пазарни сегменти.

 • Безплатен пуск и обучение за работа със закупеното оборудване.

< top >