Сладоледи
Машини за крем сладолед и шейк Машини за производство на занаятчийски и индустриален сладолед ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ ЗА СКРЕЖИНА HAPPY PUPPY OT NATFOOD MEC3 Италиански продукти за сладолед и сладкарство ICAM ШОКОЛАД И КАКАО NAPPI ИТАЛИАНСКИ ПРОДУКТИ ЗА СЛАДОЛЕД И СЛАДКАРСТВО JABEX ПОЛСКИ ПРОДУКТИ ЗА ГОФРЕТИ, ПАЛАЧИНКИ, ТОПИТГИ И КРЕМ СЛАДОЛЕД ГОРЕЩ ШОКОЛАДМЕС3 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАШИЯ БАР Силиконови форми НАТУРАЛНА ВАНИЛИЯКАК ДА ПРИГОТВИМ СВОЯ СЛАДОЛЕД
Новини
07.01.2021 г.

Горещ шоколад

Премиум италиански горещ шоколад
06.01.2021 г.

Гофретник за бъбъл гофрети

Нов гофретник
30.11.2020 г.

Kitchenaid

Коледно намаление
Всички новини »
Вендинг машини

        

За контакти:
1756 София, кв. Дървеница, 

бул. “Андрей Ляпчев” 9,
“Юнижел Център”
Тел.: (02) 91 970; 0884 01 54 47
e-mail: univending@unigelbg.com

 

 

          UNIVENDING е част от фирма „Юнижел”ООД -подразделение, което се специализира в инсталиране на последно поколение вендинг автомати, съобразени с всички пазарни потребности, в съчетание с иновативни технологии и атрактивен дизайн на италианската компания Bianchi Vending Group.

         Всички автомати са снабдени с пълна гама от платежни системи, които позволяват работа с монети и банкноти, както и с модерните cashless системи и връщат ресто. Всички модели позволяват директно свързване към ВиК мрежата, както и използването на автономен резервоар. Ние предоставяме различни категории автомати: за топли напитки, за студени напитки и за пакетирани храни. За по-голям комфорт на клиента се инсталират комбинирани модели за едновременен достъп до различните групи продукти.

            UNIVENDING предлага висококачествени продукти на реномирани производители, придружени с необходимите сертификати, високо ниво на обслужване и безкомпромисно качество.Инсталирането, обслужването и поддръжката на машините се извършва от нашия квалифициран персонал, за да удовлетворим нуждите Ви и гарантираме безпроблемната работа на оборудването.

          Богатата материално – техническа база и натрупаният опит, са предпоставка за изпълняване на дейности с много високо качество, кореспондиращо с европейските стандарти.